Openbare ruimte Noord-zijde

Schoon, aantrekkelijk, sociaal en veilig. Vier punten die een grote rol spelen bij de herinrichting van de openbare ruimte waardoor het stadshart van Hoogezand-Sappemeer meer kwaliteit en een nieuwe impuls heeft. De openbare ruimte is verbeterd, zodat het een aantrekkelijker gebied is. Voor inwoners, maar ook mensen uit de regio.
Openbare ruimte (Noord-zijde)
Ingang winkelcentrum De Hooge Meeren (Noord-zijde)

Van belang is een levendig, compact en aantrekkelijk stadshart, waarvan de identiteit en rijke historie zijn behouden en versterkt. Een groene omgeving met comfortabele zitelementen, zodat er een gezellige ruimte is waar bezoekers even kunnen zitten en kinderen kunnen spelen. Onder meer de groenstructuur nabij de entrees van het winkelcentrum is daarom aangepast. Ook zijn er bomen en planten tussen de parkeerstrook en de winkels geplaatst. Tussen de bomen zijn fietsstandaards en bankjes geplaatst. De bestaande cirkels zijn veranderd in een kwalitatief hoogwaardig groenelement met zitfunctie op de rand.

Bekijk het complete programma van het Stadshart Hoogezand-Sappemeer op de gebiedskaart.

Project planning: 
  • 2013: uitvoering
  • november 2013: oplevering
Contactpersonen: 

Projectleider Wim Oosting, tel. (0598) 373850