Werkzaamheden warmtenet Hoogezand

Aannemersbedrijf Heijmans Civiel BV is bij u in de omgeving gestart met de uitvoering van de aanleg van terreinleidingen (stadsverwarming). Dit nieuwsbericht informeert u over wat dit voor gevolgen heeft voor het verkeer en de omgeving.

Overzichtskaart werkzaamheden warmtenet

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van twee terreinleidingen voor het leveren van warmte, een aanvoer en een retourleiding.

Start van de werkzaamheden
De werkzaamheden op het terrein van het gemeentehuis zijn op maandag 21 september gestart. Vanaf vrijdag 25 september starten we met graafwerkzaamheden vanaf het gemeentehuis richting het sportcentrum “De Kalkwijck”. De aanleg van de terreinleidingen zal circa 9 weken duren. In de planning op de achterzijde zijn de werkzaamheden en de uitvoeringsperiode per fase aangegeven.

Afzettingen
Gedurende de werkzaamheden wordt het werkterrein afgezet met bouwhekken, bakens en schrikhekken om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Op de Gorecht-Oost, de N385 Kerkstraat en de aanliggende fiets- en voetpaden en de Laan van de Sport zullen tijdelijke verkeersmaatregelen worden geplaatst.

Wij doen onze uiterste best om hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te voorkomen. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking. Mochten er onverhoopt toch zaken voordoen waarover u iemand wilt spreken dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het project Niels Kleve van de firma Heijmans 06 52159615 (tijdens kantooruren en eventueel voor calamiteiten).

Op de tekening kunt u zien waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Fase 1 (rood)
De werkzaamheden in Fase 1 zijn gestart op maandag 21 september

Fase 2 tot aan de Kerkstraat (blauw)
De werkzaamheden in Fase 2 tot aan de Kerkstraat starten op 25 september