Tijdelijke verplaatsing hoofdentree gemeentehuis

In verband met de vernieuwbouw voor het Huis voor Cultuur en Bestuur wordt de huidige hoofdentree tijdelijk verplaatst. Deze nieuwe entree wordt gerealiseerd tussen 22 oktober en 3 november. Deze komt ter hoogte van de vergaderruimte dat u zult herkennen als de uitbouw links van de huidige entree.

Verplaatsing van de hoofdingang naar buiten de bouwplaats

De hoofdingang blijft voor, tijdens en na de sloop in bedrijf. Het slopen van de vergaderruimte vindt op 1 dag plaats, namelijk vrijdag 24 oktober. Hiermee hopen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. Voor die dag komen aan de buitenzijde van het gebouw bouwhekken, zodat de sloopwerkzaamheden veilig kunnen plaatsvinden. Ook worden er vervolgens stofschotten geplaatst, zodat u bij de receptie minimale overlast ondervindt en gewoon geholpen kunt worden. Op 28 en 29 oktober wordt het straatwerk aangebracht.
 
Het kan zijn dat er door onvoorziene omstandigheden bepaalde werkzaamheden nog niet zijn afgerond op vrijdag 31 oktober. Als dat het geval is, dan zal dit uiterlijk maandagochtend 3 november vóór 12.30 uur zijn verholpen. Hierna is de nieuwe tijdelijke hoofdentree weer toegankelijk.