Start werkzaamheden plein en omgeving Huis van Cultuur & Bestuur

Inmiddels zijn is er begonnen met de werkzaamheden van de herinrichting openbare ruimte rondom het Huis van Cultuur & Bestuur (fase 2 en 3). Er is momenteel een tijdelijke weg aangebracht die de Gorecht-Oost verbindt met de P.S. Gebrandyhof. Deze tijdelijke weg ontsluit verkeer vanaf de P.S. Gebrandyhof naar de Gorecht-Oost (eenrichtingsverkeer) en andersom niet, met uitzondering van de lijndienst, hulpdiensten en fietsers.

Van der Wiel Infra & Milieu BV is gestart met de werkzaamheden aan het plein

Tevens is er gestart met de werkzaamheden op het plein tussen het gemeentehuis en het winkelcentrum. Vanaf de kant van de ABN AMRO zijn we begonnen (oostzijde van het plein). De betreffende panden grenzend aan het plein zijn te allen tijde bereikbaar met een minimale loopstrook van 2 m1. Werkzaamheden aan de loopstroken naar de ingangen van de panden worden uitgevoerd tussen 7:00 en 10:00 uur in de ochtend. Winkeliers/ondernemers benaderen we persoonlijk om e.e.a. door te spreken over de uitvoering van de werkzaamheden.

Uitgebreide informatie over de werkzaamheden van het plein kunt u hier nalezen. Bij deze werkzaamheden blijven alle winkels gegarendeerd bereikbaar, hoe? Dan kunt u hier bekijken.

Vanaf deze week is er elke week een inloopspreekuur op woensdag van 14:00 tot 15:00 uur in de keet van Van der Wiel aan de Gorecht-Oost.

Voor vragen en dergelijke kunt u contact opnemen met Henk Ypma, uitvoerder (06- 10 92 51 77) van de aannemer van Van der Wiel Infra & Milieu BV